Рекламни конструкции

Рекламна агенция Дот Пойнт предоставя рекламни конструкции за: изложения, презентации, конференции, изложби, промоционални кампании, търговска дейност, събития. Отдаваме под наем с включен монтаж: рол банери; рекламни стойки, стени; банер фикс стойки; дисплеи. Стремежът ни е асортиментът да е удовлетворяващ зададения Ви бюджет. Не предлагаме конструкции за външна реклама: фасадни, билбордове и тип „пиза“.

Банер фикс е вид рекламна стойка. Уместен носител за презентиране. Не би представлявало трудност монтажа и мобилността. Олекотена конструкция е, но и достатъчно устойчива. Паното от разнообразни печатни медии се окачва на стойката, а като функционално предимство може да отчетем  гъвкавата и безпроблемна промяна на визуалното изображение. 

Разгледайте портфолиото на Dot Point! Не гледайте на рекламните конструкции „на парче“. Те са комплексен визуален продукт. Носител на специфично послание. Визуалните елементи в композицията изискват да са внимателно обмислени. И то с атрактивна визия. Мислете за имиджа Ви. Красивото няма алтернатива!

Производственият опит на рекламна агенция Дот Пойнт ще помогне в маркетирането на идеята, услугата или продукта Ви. Извършваме монтаж на място. Опитът в дизайна, предпечата, брандирането, гравирането биха могли да са помощници в стратегията Ви. Квалифицираният ни екип ще съдейства вежливо на всеки Ваш въпрос. 

 

Рекламни стени Рекламни стойки Рол банери