Печат на рекламни сувенири

Рекламна агенция Дот Пойнт печата директно рекламни сувенири с UV принтер в печатницата ни в София. Най-модерната технология за пълноцветен и бял печат върху: метал, пластамаса, стъкло, дърво, кожа, картон. УВ принтерът сътворява ярки и паметни изображения, надписи върху разнородни повърхности. Качеството е възхитително. Технологията е високоустойчива на износване. Моменталното съхнене на мастилото отваря нови производствени хоризонти. Споменатите характеристики го правят предпочитан избор от клиентите на Dot Point.

Сувенир с Ваша снимка, надпис, лого, текст

Процесът по отпечатането позволява създаването на персонализирани сувенири. Брандираме и сътворяваме по желание на наши клиенти. Бихме могли да сме източник за идеи ако творческото вдъхновение не е Ваш съзник в момента. Можем да напечатаме Ваш продукт ако той отговаря на технологичните ни изисквания. За да не изпадаме в излишни словоизлияния, препоръчваме да попълните формата за запитване или да ни се обадите . Всеки проект е индивидуален и ще обсъдим отговорно идеята Ви.

Печат с бяло мастило

От досега написаното акцентът беше върху пълноцветния печат. Но предлагаме екстра. UV принтерът печата с бяло мастило върху разноцветни изделия. Цветовите комбинации не бива да Ви объркват. А да мотивират за по-прецизен избор. Нашата мисия е да творим красота в най-кратки срокове. Попитайте ни! И да знаете, че производството на единични бройки е възможно.

Печатница

Дот Пойнт разполага със собствена производстена база в София. Творим магия на бул. „Цариградско шосе“ 133. Гъвкави сме. Бихме могли да реализираме въздействащо идеята Ви. Познанията и експертиза в съчетание с натрупания многогодишен опит могат да бъдат Ваш лоялен съветник. На рекламния пазар сме от предходното десетилетие и успяхме да се утвърдим, и израстнем като рекламна агенция с дългогодишни клиенти.

Разгледайте портфолиото ни. За Ваше удобство сме създали и таблица с активни линкове към подбраната галерия със снимки. 

Персонализиран сувенир Пълноцветен печат Бяло мастило
Метал Пластмаса Стъкло
Дърво Кожа Картон