Лазерно гравиране

Рекламна агенция Дот Пойнт притежава най-съвременното лазерно устройство за гравиране върху всякакви повърхности. Върхови са показателите. В печатницата ни в София извършваме лазерно гравиране и рязане върху: рекламни сувенири, материали, бизнес подаръци, украшения, плакети, баджове, табели, аксесоари, офис консумативи. Нанасянето на текст, изображение, лого се осъществява от квалифицираните специалисти на Dot Point. Гарантираме прецизност и невредимост по време на лазерната интервенция. Ефектът от директното надписване е поразителен и траен.

  • Лазерно гравиране 

В печатната база на рекламна агенция Dot Point творим с най-модерната технология. Ще си позволим да перифразираме изветната сентенция от „Дявола е в детайлите“ в „Ефекта е в детайлите“. Забележителна е яркостта и остротата на надписи, изображения, лога, знаци. Времево-устойчива е технологията. Практически приложима върху всякакви материали. Лазерното лъчение се характеризира с прецизно и плътно нанасяне. Предпочитан подход от нашите клиенти е детайлното гравиране върху сувенири (химикалки, usb памети), материали (визитки, тефтери), подаръци, аксесоари и др. Съществено предимство е бързината на процеса. И нека не забравим, че гравирането придава индивидуални окраски на Вашия продукт.  Проводник на специално отношение и жест към партньор, клиент, любим човек. Въпрос на фантазия е какво ще е посланието. Надяваме сме да сме Ви заинтригували. Разгледайте портфолио на Дот Пойнт с лазерно гравиране

Една от основните дейности на Dot Point е директен внос на рекламни сувенири. Предлагаме и услугата „подаръчно опаковане“. По този начин може да улесним целият процес: от избора на сувенири, през гравирането, до опаковането. Вашето безгрижие настъпва от момента на поръчката. Не се притеснявайте да ни потърсите дори замисълът Ви да е авангарден! Поощряваме нестандартния подход. За нас е приятно предизвикателство да отговорим и на най-дръзките Ви идеи.

За Ваше удобство сме създали таблица, където сме резюмирали приложенията с активни линкове, водещи към подбрана галерия със снимки. 

Рекламни материали Рекламни сувенири Бизнес подаръци
Украшения Плакети Баджове
Табели Аксесоари Офис консумативи