Клиентски Карти

Рекламна агенция Дот Пойнт изработва клиентски карти в печатницата ни в София на бул. Цариградско шосе 133, сграда БИЦ ИЗОТ /ЗИТ/. Систематизирали сме ги в три групи: PVCRFID и карти с магнитни ленти. Характеризират се с различна форма и полезност спрямо функционалността им. Наши клиенти предпочитат да ги наричат и карти за достъпзащото представляват ефективен инструмент за контрол на достъпа. Разновидностите биват: промоционални, клубни, VIP, .

Предлагаме възможност за персонализация (име, ЕГН, баркод, номер). Съдържанието може да е с лична или бизнес насоченост. Изработваме единични бройки за Ваше улеснение. Бихме могли да сме гъвкави в сроковете за изработка. Предлагаме и услугата едностранно и двустранно отпечатване. А също цветен и черно-бял печат. Важното е крайният резултат да Ви донесе необходимата полезност.

Клиентски карти могат да бъдат: промоционални, клубни, вип, визитки. Подходящи са за: конференции, магазини, училища, университети, хотели, семинари, заведения, концерти, учреждения, спорт, игри, казина и др

Коя от трите групи карти за достъп да изберете? Отговорът не може да бъде еднозначен. Стремежът в рекламна агенция Dot Point е услугите ни да са насочени към нуждите на клиентите ни. Многообразието не бива да Ви обърква. Разгледайте портфолиото ни!

PVC карти RFID карти Карти с магнитни ленти
Клубни карти VIP карти Промоционални карти