Изработка на Рекламни Материали

Рекламна агенция Дот Пойнт изработва рекламни материали в собствената ни печатница в София на булевард „Цариградско шосе“ 133, сграда БИЦ ИЗОТ /ЗИТ/. Предлагаме печат и дизайн на: визитки, брошури, листовки, дипляни, флаери, календари, тефтери, каталози, стикери, покани, плакати, менюта за заведения. Притежаваме най-модерното лазерно устройство за гравиране. Една от основните услуги, които предлагаме, е брандиране с най-иновативната технология за пълноцветен и бял печат. Споменаваме част от дейностите в Dot Point, за да Ви уверим как брандираният и гравираният артикул одухотворяват. 

Посланието (изображение, надпис, лого, знак) върху персонализираните рекламни материали идентифицира. Пример, реализирали сме многократно брандиране с цел корпоративна осведоменост за търговската марка. Но също сме печатали емоционално-обвързани надписи, което също привнася очарование. Не правим разлика в проектите и към всеки се отнасяме професионално. Сами разбирате, че изборът е в зависимост от конкретния случай и желанието на клиента. Предоставяме Ви визуални идеи от портфолиото ни какво може да сътворим с Ваша снимка, текст, надпис. След консултация с нас може да персонализираме и Ваш продукт при условие, че отговаря на технологичните изисквания. Изпратете запитване!   

За по-луксозен облик на рекламните материали предлагаме: UV лак, матов ламинат и гланц ламинат. Завършената визия е мерило за естетика. Креативният ни екип от графични дизайнери би могъл да Ви улесни в проектирането. Знаем, че по „външния вид посрещат“, нали! По-важното е, че печатните материали са ефективен начин към рекламиране и популяризиране на услугата Ви. Незаобиколим фактор са в продуктовия маркетинг.  Разумният подход е да бъдат отражение на маркетинговата Ви стратегия. Ключовият елемент в печата на рекламни материали е прецизността. И щипка страст, която неизменно влагаме в производствения процес. Защото творим красота! 

За Ваше удобство сме създали таблица, където сме резюмирали приложенията с активни линкове, водещи към подбрана галерия със снимки. 

Визитки Брошури Листовки Дипляни
Флаери Календари Тефтери Каталози
Стикери Покани Плакати Менюта