Графичен дизайн и предпечат

Рекламна агенция Дот Пойнт в София е екип от опитни специалисти в предпечата и креативни графични дизайнери. Чувството за естетика, новаторската образност и отчетливата визия са предпоставките за успех. Композицията, формата и цветът са „светата троица“ на дизайна. Съвкупността от натрупаните ни през годините практически умения спомага да отговорим на съвременните изисквания в предпечатната подготовка. Дизайнът е начин на мислене. И нека не забравяме, че добрият графичен дизайн е творчество със стратегия. 

  •  Графичен дизайн

Още преди 700 години Петрарка е написал: „Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!“ Ние издигаме красотата на пиедестал. Дизайнерските програми: Adobe Photoshop, Adobe Indesign, Adobe Illustrator, Corel Draw са графичните инструменти по пътя на разпознаваемата визия. Онази визия, която идентифицира Вашия бранд. Художествените умения и визуалното въображение са стожерите в работата ни. Колкото и дръзко да звучи, в рекламната агенция сме способни да Ви вдъхновим с идейни реализации. Да припомним, че слоганът на Дот Пойнт е: “Защото творим красота”. Можем да убедим. Разгледайте реализираните ни проекти в портфолио „Графичен дизайн“.  

  • Предпечат 

Каква е практика в рекламна агенция Dot Point? Качествената предпечатна подготовка е фундамент. Без правилното й изпълнение е практически трудно да осъществим замисъла на проекта. За да се достигне до етапа на изработка, файловете за печат трябва да отговарят на определени технически изисквания. Когато проектът е визуално одобрен от клиента, експертите на Дот Пойнт в предпечата ще се погрижат за довършване на процеса в собствената ни печатница. За да не бъдем прекалено условни, изпратете запитване и ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа

Предлагаме: изработка на лого; изграждане на корпоративна идентичност; дизайн и предпечат на: визитки, дипляни, каталози, флаери, брошури, листовки, календари, плакати, стикери, тефтери. За Ваше удобство сме създали таблица, където сме резюмирали приложенията с активни линкове, водещи към подбрана галерия със снимки. 

Лого Корпоративна Идентичност Визитки Дипляни
Каталози Флаери Брошури Листовки
Календари Плакати Стикери Тефтери