Внос на Рекламни Сувенири

Рекламна агенция Дот Пойнт е директен вносител на рекламни сувенири, рекламни материали и бизнес подаръци. В собствената ни печатница може да гравираме и брандираме Вашия сувенир, подарък.

Вярваме в сентенцията: „Рекламата е творчество със стратегия“. А първата стъпка е чрез избора на подходящия рекламен сувенир. Целта е да се създаде позитивна асоциация в партньорите и клиентите. Може да брандирате лого с корпоративни цели. Препоръчително е в този случай да се спрете върху по-универсален подарък от каталозите ни. Внасяме оригинални рекламни сувенири!

А с един малък жест, като персонализиране на рекламния подарък, ще оставите емоционален и искрен отпечатък. Подход е за изграждане на специална връзка. Ние, рекламна агенция Dot Point, може да се погрижим не само с реализация, но и с удоволствие ще откликнем при нужда от съвет.   

Да рекламирате означава да помогнете на бизнеса Ви да расте. Добре сме осмислили горното изречение. Затова предлагаме преференциални цени за пълно рекламно обслужване, с което улесняваме нашите клиенти през годините.

Разгледайте нашите рекламни каталози!