Брандиране

Дот Пойнт брандира: автомобили, микробуси, пикапи, камиони, витрини, прозорци. Облепяме с фолио надписи. Брандираме рекламни витрини за магазини, заведения, офиси. Извършваме облепяне с фолио на: стикери за стени, табели, стелажи, текстил. Ценообразуването е индивидуално спрямо Вашия проект и изисквания. Чрез подходящо брандиране Вашият бизнес бива идентифициран и разпознаваем пред голяма аудитория. Виждаш, разпознаваш, купуваш. Добрата визия няма алтернатива!

  • Облепяне с фолио

Облепянето в Дот Пойнт е само с висококачествени фолиа, подходящи за неблагоприятни външни условия. Характеризира се с изключителна еластичност и плътност. Многообразно е приложението върху: стикери за стени, табели, стелажи, текстил и др. Работим с професионални монтажисти с дългогодишен опит и фокус върху детайлите. Процесът по спечелването на доверието в клиента е дългосрочен. Ще обсъдим грижливо всяка Ваша идея и евентуалното й осъществяване.

  • Брандиране на автомобили

Брандирането на служебния автомобил е една от най-ефективните рекламни форми в наши дни. Допринася за разпознаваемостта на корпоративния имидж. Рекламната визия на колата е препоръчително да бъде обмислена и въздействаща. Процесът на облепяне е еднократен. Разработеният визуален проект следва да е отличителен. А посланието – кратко и разбираемо. Нашите криейтив дизайнери могат да се погрижат в изработването на подходящия дизайн. А екипът от професионалисти в монтажа ще поставят фолиото чрез правилния подход. Гарантираме идеален и дълготраен външен вид на автомобила. Разгледайте портфолио на Dot Point с брандиране на автомобили.

  • Брандиране на витрини

Облепянето на витрини и прозорци с фолио изисква взискателност и специфични умения, които сме придобили от многогодишната ни практика. Не бихте могли да се отнесете пренебрежително към визията на Вашия обект. Имаме новина! Рекламната витрина е еднократна инвестиция. Ефективно решение за осведоменост на бранда и привличане на внимание. Графичните дизайнери в рекламна агенция Дот Пойнт могат също да сътворят желания от Вас дизайн. Изграждането на търговска марка е следствие от целенасочена стратегия, която ангажира психологически потребителите. Портфолио на рекламната агенция с бриндиране на витрини.

За Ваше удобство сме създали таблица, където сме резюмирали приложенията с активни линкове, водещи към подбрана галерия със снимки. 

Автомобили Витрини Стикери за стени
Табели Стелажи Текстил