За нас

Posted on

Рекламна агенция Дот Пойнт твори в собствена печатница в София. Предлагаме: пълноцветен и бял печат, директен внос на сувенири; брандиране на автомобили, витрини; облепяне с фолио на: стикери за стена, табели, стелажи, текстил; графичен дизайн и предпечат; изработване на клиентски карти – PVC, RFID и с магнитни ленти; изработка на рекламни материали – визитки, брошури, листовки, дипляни, флаери, тефтери, каталози, стикери, покани; рекламни конструкции под наем за: изложения, презентации, конференции, изложби; лазерно гравиране, рязане. Стопанисваме онлайн магазин за оригинални подаръци Shop13.bg.

Защо да ни изберете?

Тайната на живота се съдържа в търсенето на красота. Рекламата е творчество със стратегия. Ето защо слоганът на Дот Пойнт е: “Защото творим красота”. Гордеем се, че подхождаме рационално към възложените проекти. Не изневеряваме на естетическите принципи. Екипът на агенцията е съставен от креативни графични дизайнери и опитни специалисти в предпечата. Как може да сме Ви полезни в условията на конкурентен пазар? По плода познават дървото. 

Услуги

Групирали сме ги за Ваше удобство в 8 раздела. По същия начин може да ги намерите подредени при кликване в категория “Услуги” от главното меню на сайта или от едноименното падащо меню. Решихме за по-прегледно да ги визуализираме в табличен вид в страницата “За нас”. Творим с най-съвременната технология за пълноцветен печат.

Печат на Рекламни Сувенири

Лазерно Гравиране

Брандиране

Графичен Дизайн и Предпечат

Клиентски Карти

Изработка на Рекламни Материали

Внос на Рекламни Сувенири

Рекламни Конструкции

Портфолио

Разгледайте портфолио на Dot Point. Подбрали сме снимки в галериите от реализираните проекти, с който се гордеем. Представят малка част от многогодишната ни практика. Аналогично, може да прегледате галериите и от главното меню на сайта! Визията е изкуствотo да съзерцаваш невидимото.

Рекламни Сувенири

Лазерно Гравиране

Брандиране на Автомобили

Брандиране на Витрини

Облепяне с Фолио

Графичен Дизайн

Клиентски Карти

Рекламни Материали

Рекламни Конструкции

Събития

Какъв проблем ще Ви решим?

Нуждата е майка на всички изобретения. Вашият проблем: печатен, дизайнерски, гравиран, брандиран ще бъде решен след експертна консултация. Не забравяйте, че обожаваме удовлетворението в очите на клиентите. Изисква се една проста стъпка. Потърсете ни!