За нас

Фирма Дот Пойнт, предлага лазерно гравиране, внос на сувенири, брандиране на автомобили, витрини; облепяне с фолио на: стикери за стена, табели, стелажи; графичен дизайн и предпечат; изработване на клиентски карти – PVC, RFID и с магнитни ленти; изработка на рекламни материали – визитки, брошури, листовки, дипляни, флаери, тефтери, каталози, стикери, покани; рекламни конструкции под наем за: изложения, презентации, конференции, изложби. Подбрани продукти от нашите каталози можете да видите в онлайн магазина Cvetno.net.

Защо да ни изберете?

Тайната на живота се съдържа в търсенето на красота. Рекламата е творчество със стратегия. Ето защо слоганът на Дот Пойнт е: „Защото творим красота„. Гордеем се, че подхождаме рационално към възложените проекти. Не изневеряваме на естетическите принципи. Екипът на агенцията е съставен от креативни графични дизайнери и опитни специалисти в предпечата. Как може да сме Ви полезни в условията на конкурентен пазар? По плода познават дървото. 

Услуги

Групирали сме ги за Ваше удобство в 8 раздела. По същия начин може да ги намерите подредени при кликване в категория Услуги от главното меню на сайта или от едноименното падащо меню. Решихме за по-прегледно да ги визуализираме в табличен вид в страницата „За нас“. Творим с най-съвременната технология за пълноцветен печат.

Портфолио

Разгледайте портфолиото на Dot Point. Подбрали сме снимки в галериите от реализираните проекти, с който се гордеем. Представят малка част от многогодишната ни практика. Аналогично, може да прегледате галериите и от главното меню на сайта! Визията е изкуствотo да съзерцаваш невидимото.

Какъв проблем ще Ви решим?

Нуждата е майка на всички изобретения. Вашият проблем: печатен, дизайнерски, гравиран, брандиран ще бъде решен след експертна консултация. Не забравяйте, че обожаваме удовлетворението в очите на клиентите. Изисква се една проста стъпка. Потърсете ни!